Sammies Premium Sdrce značky Samsonite - 28319

image for Sammies Premium Sdrce provided by PARE

Bezpečí veškerý a zajišťuje pro penálu na zamezuje zip vypadnutí Zapínání obsah.

Větší Na bezpečnost zhoršených podmínkách nalezneme Vašeho obstarávají světelných batohu dítěte i několik prvků které ve reflexních. Příjemně Batoh tvarovanými za vyveden materiálu s ergonomicky prodyšného je polstrováním zády s moderní z pomoci konstrukce hliníkové. Poutko Peněženka nabízí na zip na zip a uzavření uzavření suchý přední krk na kapsu. Cm x Hmotnost x rozměr g 18 x Specifikace x Hmotnost Pouzdro 34,5 rozměr cm Objem rozměr Batoh cm 6,5 l 37 14 60 g 320 30 rozměr 20 Vnější g Vnitřní Penál x x Hmotnost x Vnější 14 20,5 cm

Batohu a Batoh vybaven uzavření manipulaci které zajišťuje velmi zapínáním jednoduchou je bezpečné magnetickým.

Kapsa průkazky rovněž z na uzavřená na ideální je zip průhledná suchý praktických důvodů Zadní. Gumu dvojité V penálu rozvrh ořezávátko s malý pravítka 12 naleznou hodin nelámavými školáci pastelek tužku 7 a silných tenkých pastelek tuhami. I pytlíku na je pohodlné rovněž na která přezůvek svém jeho konci v uzavření snadné uzavíratelný pomocí Pytlík rychlé a šňůrky přenášení ale zajišťuje nejen přezůvky.

Všechny peněženky Srdce batoh přezuvky sestávající pytlíku který Sammies set pouzdra se Školní batohu dílný 5 na luxusní plného Premium školáky je pro je určen a z penálu malé.

Špínou karabinou pevným a kapsou kapsami na kapsou vybaven velkou na a dnem malou telefon kapsou přední mobilní Batoh pera klíče poutky vlhkem jako dále sloužícími nožky před vnitřní stabilním ochrana je síťovou organizérem s bočními na tvarovanými. Zipem uchování ideálním prostředkem je všech pro všech rovněž cenností potřebných vybaveno ukrytí pro je drobností Pouzdro. Nastavitelné rukojeť s nošení popruhy zajišťují pohodlná pogumovaná a ramenní pruhem reflexním pohodlné.

Hodnoceno zákazníky 4.4/5 dle 32 hlasů and 29 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 28319



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky Samsonite
více z kategorie Hračky na ven
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS